2009 m. vasario 11 d., trečiadienis

Mano gyvenamoji vieta

Gyvenu privačiame namuke, su dar 5 žmonėmis, iš jų vienas yra portugalas ir kiti visi ispanai. Namas visas medinis ir ryškiai matosi, kad nesudėta garso izoliacija, tai ganėtinai viskas girdisi. Ispanai tokie įdomūs žmonės, labai daug su jais nesibendrauju, nes jie tarpusavyje šneka ispaniškai ir šiaip nelabai aš jiem ką turiu pasakyt. Tai atmosfera nelabai smagi. Atvažiuodamas nenorėjau patekt į būrį žmonių, kurie kalba viena kalba, nes iškarto gauniesi izoliuotas. Na matysim kaip čia viskas klostysis toliau. Kambarys visai jaukus, kaip vienas gyvenu, tai vietos per akis :D
Galit apsižvalgyti:
Viena kambario pusė

Antra kambario pusė
Vaizdas pro langą

Tai va taip viskas atrodo pas mane. Labai blogas dalykas čia tai interneto ryšys. Routeris pastoviai lūžinėja. Reiks bandyt kažką domėtis apie šią bėdą, pats niekada nenaudojau tokio daikto, tai nežinau nei kaip sukonfiguruot normaliai, nei kur problema galėtų būti. Gal kas idėjų turi? Jos bus labai laukiamos :)

Daugiau nuotraukų galite rasti: Baldersgade 17, room 8.

5 komentarai:

  1. nu ir bendrabutis,gerulis ;DD o tai kur kiti lietuviai gyvena? galiu pamokyti ispanishkai:
    porke-kdl
    esta lokio-esi beprotis
    muj vente-uzhtex

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su manim kartu kur atvažiavo, tai vienas netoli panašiame name, tik ten tvarkingesnis daug ir dar jie turi bendrą kambarį. O kitas tai arčiau universiteto, ten jau panašiau į baraką :)
    Aha ypač tas esta lokio pravers :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. puse velnio toks, neskaitant garso izoliacijos ir ispanu :D

    AtsakytiPanaikinti